Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Κεραυνός Κολχικού στον αγώνα εναντίον του Ηρακλή Αμπελοκήπων που διεξήχθη στην έδρα μας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

 

Συνιστά κοινή παραδοχή ότι αρνητικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού υπήρξαν ο διαιτητής κ.Αγγελάκης και ο Α’ βοηθός του κ.Νικολαΐδης. Ο μεν πρώτος καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης, ενώ ο δεύτερος στο α’ ημίχρονο ανέκοψε αδίκως δυο πολύ αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και στο β’ ημίχρονο αρνήθηκε να υποδείξει την παράβαση του οφ σάϊντ σε τρεις οφθαλμοφανείς περιπτώσεις, επιτρέποντας στους παίκτες του Ηρακλή Αμπελοκήπων να δημιουργήσουν απειλητικές προϋποθέσεις για την εστία του Παπαϊωάννου.

 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη των φιλοξενούμενων καθόλη τη διάρκεια του ματς και έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Θωμαΐδη στο 36’. Οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την εστία του Παπαϊωάννου, αλλά ο κ.Αγγελάκης τους πρόσφερε απλόχερα τη δυνατότητα να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, σφυρίζοντας πέναλτι εναντίον του Κεραυνού Κολχικού σε μια φάση που ουδεμία παράβαση σημειώθηκε, κάτι που εκτός των άλλων πιστοποιείται ξεκάθαρα και από την παρακολούθηση του βίντεο της αναμέτρησης. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σακκαλής και πραγματοποίησε το 1-1. Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, οι παίκτες μας κυνήγησαν με όλες τους τις δυνάμεις το γκολ που θα τους έδινε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν να το επιτύχουν, ενώ ο διαιτητής και ο Α’ βοηθός του εξακολούθησαν να αποδεικνύονται ανίκανοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

 

Κεραυνός Κολχικού (Γιώργος Τσουκαλίδης): Παπαϊωάννου,  Κόντρα, Σολομωνίδης, Κολώνης, Ζαχαριάδης, Σαββίδης, Μπαλλίου, Μακρής, Καρασαββίδης, Θωμαΐδης, Μαμουλίδης.
Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Μεσκούρτι και Τσότσος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by themekiller.com