Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Κεραυνός Κολχικού από τον Θερμαϊκό Θέρμης στον αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην έδρα της αντίπαλης ομάδας.

 

Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και επέβαλαν τον ρυθμό τους, καταφέρνοντας να πετύχουν δυο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 8’ ο Κράββαρης έκανε το 1-0 και στο 22’ ο Ιωαννίδης διπλασίασε τα τέρματα του Θερμαϊκού Θέρμης. Είναι γεγονός ότι στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης, η ομάδα μας περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, χάνοντας τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και μη μπορώντας να αναπτυχθεί αποτελεσματικά. Η μοναδική κλασική ευκαιρία που δημιούργησαν οι παίκτες μας σημειώθηκε στο 43’, όταν ο Ιορδανόπουλος τροφοδότησε τον εορτάζοντα Σαββίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου βρήκε στον Αχαλινόπουλο.

 

Στο β’ ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα ριζικά διαφορετικό παιχνίδι με τον Κεραυνό Κολχικού να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, να παρουσιάζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να κλείνει στο μισό γήπεδο τον Θερμαϊκό Θέρμης ιδιαίτερα από το 60’ και μετά. Στο 64’ ο Ιορδανόπουλος μείωσε σε 2-1 και από εκείνο το σημείο και έπειτα η πίεση που ασκήθηκε από τους παίκτες μας στα καρέ του Μπαντή ήταν μεγάλη. Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10λέπτου του αγώνα, η ομάδα μας έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, δημιουργώντας ευκαιρίες με τον Μαμουλίδη στο 82’, τον Ιορδανόπουλο στο 85’ και τον νεοαποκτηθέντα Θωμαΐδη στο 88’, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε. Εν κατακλείδι, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι τις λίγες φορές που οι γηπεδούχοι απείλησαν τα καρέ του Κεραυνού Κολχικού κατά τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου βρήκαν απέναντί τους τον Παπαϊωάννου, ο οποίος πραγματοποιώντας καίριες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα.

 

Κεραυνός Κολχικού: (Γιώργος Τσουκαλίδης): Παπαϊωάννου, Ουρδούδης, Ζαχαριάδης (84’ Μεσκούρτι), Θεοχάρους (46’ Κατσιάκης), Σολομωνίδης (77’ Μαμουλίδης), Νικολαΐδης, Σαββίδης (61’ Καρασαββίδης), Θωμαΐδης, Μπαλλίου, Μακρής, Ιορδανόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by themekiller.com