Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν ευνοούσε την ορθολογική ανάπτυξη των δυο ομάδων, Ποσειδώνας Μηχανιώνας και Κεραυνός Κολχικού αναδείχθηκαν ισόπαλοι, χωρίς σκορ.

 

Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο απειλητικοί, αλλά το τελικό αποτέλεσμα πιστοποιεί ότι οι ποδοσφαιριστές μας ανταπεξήλθαν επαρκώς στις ουκ ολίγες δυσκολίες της αναμέτρησης και απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι πέραν της μεγάλης απουσίας του Ιορδανόπουλου που εξέτισε την ποινή του εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα εναντίον του ΠΑΟ Κουφαλίων, δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο τραυματίας Καρασαββίδης, ενώ ο Σαββίδης αποχώρησε από το γήπεδο στο 34’ λόγω τραυματισμού και αντικαταστάθηκε επιτυχώς από τον Μεσκούρτι.

 

Κεραυνός Κολχικού (Γιώργος Τσουκαλίδης): Παπαϊωάννου, Ουρδούδης, Σολομβνίδης, Νικολαΐδης, Ζαχαριάδης, Σαββίδης (34’ Μεσκούρτι), Μακρής (76’ Πεχλιβανίδης), Λάμπρου, Μπαλλίου, Μαμουλίδης (70’ Κόντρα), Πεταλωτής (89’ Κατσιάκης).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by themekiller.com