Νίκη ουσίας πέτυχε ο Κεραυνός Κολχικού που επιβλήθηκε του Ελλησπόντου Κριθιάς με 1-3 και προκρίθηκε στην δ’ φάση του 47ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣΜ.

 

Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Τσουκαλίδη να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν βρίσκονται συχνά στην αρχική ενδεκάδα του Κεραυνού Κολχικού και να τεστάρει το επίπεδο της ετοιμότητάς τους τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Ελλήσποντος Κριθιάς προηγήθηκε με 1-0, ενώ ακολούθως η ομάδα μας ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σολομωνίδη και στη συνέχεια έκανε το 1-3 με δυο γκολ του Κατσιάκη.

 

Αξιοσημείωτο περιστατικό του αγώνα η αναίτια αποβολή του Ουρδούδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που συνεπάγεται ότι ο Κεραυνός Κολχικού θα στερηθεί αδίκως των υπηρεσιών του στο επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον της Αναγέννησης Επανομής.

 

Κεραυνός Κολχικού (Γιώργος Τσουκαλίδης): Μπούλκου, Γιόρμανης, Σολομωνίδης, Δημητρακόπουλος, Μεσκούρτι, Κόντρα, Θεοχάρους, Ουρδούδης, Πεχλιβανίδης, Τσότσος, Μαμουλίδης.
Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Κατσιάκης, Μακρής, Ζαχαριάδης, Λάμπρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by themekiller.com