Μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία του γνώρισε ο Κεραυνός Κολχικού, χάνοντας 0-4 από τον ΠΑΟΚ Σταυρού στον αγώνα που διεξήχθη στην έδρα μας το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής.

 

Συνιστά κοινή παραδοχή ότι σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι, μαχητικοί και αποφασισμένοι να κατακτήσουν τη νίκη, εκμεταλλευόμενοι στο ακέραιο τα αβίαστα λάθη, τη νωθρότητα και την επιπόλαιη αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας, η οποία πραγματοποίησε μια εμφάνιση πολύ κατώτερη των δυνατοτήτων της.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Κανέλλης που πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 24’, το 31’ και το 49’, ενώ το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Πασαλής στο 21’.

 

Παρά τη βαρύτατη ήττα, η πίστη όλων στις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας μας είναι ακλόνητη και δεδομένη και άπαντες εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι ο Κεραυνός Κολχικού θα επανέλθει άμεσα στην τροχιά των επιτυχιών, αποδεικνύοντας ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα υπήρξε μια πολύ κακή παρένθεση.

 

 

Κεραυνός Κολχικού (Β. Μαυροβουνιώτης): Παπαδόπουλος, Μπουλουκάς, Ευθυμιάδης, Σαλτίρης, Μαλαμίδης (46’ Τσερνόφ), Σαββίδης (49’ Μεσκούρτι), Μαμουλίδης, Γκούνιος, Ιορδανόπουλος, Πεταλωτής, Σολωμονίδης.

Powered by themekiller.com